Masážny vankúš

599 

  • Vyrobené vysoko kvalitnými PU koženými a masážnymi súpravami, skvelý tvar a vzhľad.
  • Pohodlne sa ovláda pomocou diaľkového ovládača.
  • S nefritovými masážnymi hlavicami a integrovanou funkciou karbónového ohrevu.
  • Prirodzenú silu nefritu zvyšuje integrovaný uhlíkový vykurovací systém.
  • Valčeková-Rolovacia a hnetacia masáž Shiatsu
  • Štyri magnety, účinne podporujú systém obehu tela.
  • Fotonová terapia pre komplexnú péči o Vašu pleť
  • Nastaviteľná nízka / vysoká rýchlosť.
  • Aktivuje lymfodrenáž a krvný obeh
  • Praktický diaľkový ovládač
  • Perfektná kombinácia miesenia a vibrácií, 5 režimov vibrácií.
  • Uvoľňuje hĺbkové napätie
  • Posilňuje svalstvo chrbta a celého tela
  • 7.DC 12V adaptér pre použitie doma, v kancelárii a zapaľovač cigariet pre použitie v aute
Qty:

Popis

Tento revolučný, špeciálne tvarovaný masážny prístroj v sebe spája blahodárne účinky tradičnej japonskej masážnej techniky SHIA-TSU v kombinácii s magnetoterapiou a vyhrievaním pomocou jadeitových kameňov. Tieto tri funkcie je možné využívať zvlášť alebo naraz. Veľmi účinná je aj vibrácia prístroja, ktorá umožňuje zlepšiť krvný obeh a lymfatický systém. Prepojenie týchto funkcií zaručuje maximálnu regeneráciu Vášho tela. Prístroj dosahuje vynikajúce výsledky v oblasti masáže krku, chrbta, stehien, lýtok, chodidiel a rúk a je Vašim všestranným zdravotným pomocníkom na doma. Prístroj je doplnený o fotónovú terapiu červeným svetlom, ktoré je najúčinnejšie v liečbe pigmentových škvŕn, podporuje cirkuláciu krvi v podkožnom systéme a vstrebávanie kozmetických prípravkov, má priaznivý vplyv na elasticitu pleti a prirodzenú tvorbu kolagénu. Celá činnosť prístroja sa jednoducho ovláda pomocou ovládača, na ktorom môžete nastaviť rýchlosti a smery otáčania hlavíc a už vyššie zvýšené liečebné procedúry. Pripojenie je buď doma do zásuvky, alebo v aute do cigaretového zapaľovača.

JADEITOVÉ KAMENE

Po zapnutí infra výhrevu vydávajú teplo o veľkosti 45 ° C, ktoré priebežne a efektívne odovzdávajú svalom. Toto teplo prestupuje vrstvami tkaniva a vnútorne lieči sval od trhliniek a zápalov.

Jade-nefrit kamene vyžarujú žiarenie s rovnakou vlnovou dĺžkou akú majú ľudské bunky. Žiarenie kameňov sa tak jednoducho dostane až k bunkám organizmu a tým podporuje imunitný systém organizmu, upravuje zlú filtráciu a odvodňovanie tela. Zmierňuje priebeh chrípkových ochorení, bolesti hlavy a migrény.

FOTONOVÁ TERAPIA

Svetlo je zjednodušene viditeľná časť elektromagnetického žiarenia rôznej frekvencie. Dosahuje rôzne vlnové dĺžky v intervale 390 až 760nm (nanometrov). Ľudské oko je schopné vnímať svetlo s vlnovými dĺžkami v rozsahu od 400 do 800nm. Pri fotónovej terapii preniká svetlo do tela ako prúd energie vo forme fotónov. Je vedecky dokázané, že rôzne vlnové dĺžky svetla majú za následok špecifické účinky pri starostlivosti o pleť. Štúdie overili reálny pozitívny terapeutický prínos pre živé tkanivá a organizmy na bunkovej úrovni.

Zápalové ochorenia môžu nastať v dôsledku ochorenia, úrazu alebo stresu. Svetelná terapia stimuluje prirodzenou cestou liečebnú silu buniek. Svetlo dokáže vstúpiť do vnútra bunky a to neinvazívne a bezbolestne. Svetlo aktivuje v bunkách fotoreceptory. Fotónová terapia nespôsobuje žiadne vedľajšie účinky či poškodenie organizmu. Vďaka svojim pozitívnym účinkom si získala obľubu nielen v oblasti dermatológie, ale aj v segmente kozmetického ošetrenia pleti.

ČERVENÉ SVETLO (vlnová dĺžka 625nm) v prístroji Bellatron

– podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu
– priaznivý vplyv na elastické vlákna
– zvýšenie účinnosti vstrebávania účinných látok kozmetických prípravkov
– zlepšenie cirkulácie krvi v podkožnom tkanive
– bráni v tvorbe pigmentu

MAGNETOTERAPIA

Využitie zariadenia pulznej magnetoterapie spočíva najmä v účinnej podpore tlmenia prejavov choroby a to najlepšie ako súčasti komplexnej terapie.

Magnetoterapia je vlastne liečba magnetickým poľom. Používa magnety rôznej veľkosti a sily, ktoré sú umiestňované na telo, aby zmiernili bolesť a podporili liečbu ochorení.

Magnetoterapia sa najčastejšie využíva pri bolestiach nôh a chrbta. Najnovšie štúdie však naznačujú, že rovnako by mohla podporiť hojenie rán, zlepšiť spánok, alebo pôsobiť proti depresii.

Ako funguje magnetoterapia?

Naše telo má vlastné, prirodzené magnetické a elektrické pole. Každá molekula tela obsahuje malé množstvo magnetickej energie. Myšlienka magnetoterapie vychádza z predpokladu, že zdravotné problémy nastávajú práve kvôli nerovnováhe magnetických polí nášho tela. A teda, ak svoje telo „vložíme“ do magnetického poľa, malo by sa všetko vrátiť do normálu a problémy by mali ustúpiť. Niektoré štúdie skúmajú, či magnetoterapia dokáže zvýšiť energiu, a tým aj predĺžiť život človeka. Pozitívne je, že magnetoterapia je jednu z mála liečebných metód, pri ktorých necítime žiadnu bolesť. To je dôvod jej rastúcej popularity.

Na čo sa magnetoterapia využíva?

Podľa stránky medicinenet.com, magnetoterapiou je v súčasnosti ošetrovaných približne 16 stavov a chorôb. Je to hlavne reumatoidná artritída, ischias, poruchy obehového systému, neuropatia, diabetická neuropatia, fibromyalgia, AIDS, imunitná dysfunkcia, infekcie, zápaly, nespavosť, roztrúsená skleróza, bolesť svalov, psoriáza, poúrazové stavy, či stres. Medzi problémy, ktoré sú príčinou zníženej kvality života a je veľmi vhodné ich včas riešiť sú napríklad.

  • bolesť
  • opuchy
  • kŕče
  • zlá pohyblivosť
  • stavy spôsobené zníženým prekrvením a nedostatočným metabolickým obratom organizmu

Najčastejšími dôvodmi prečo lekári predpisujú použitie magnetoterapie na rehabilitáciách alebo odporúčajú jej použitie v domácom prostredí pre dlhodobejšie a účinnejšie aplikácie sú práve bolesti, kŕče, opuchy, podpora hojenia po úrazoch a chirurgických zákrokoch, ale aj potreba lepšieho metabolického obratu organizmu a prekrvenia. Tieto problémy sa vyskytujú ako prejav mnohých zdravotných stavov, najmä pohybového aparátu. Často sa vyskytujú aj pri ďalších zdravotných problémoch spojených so zlým prekrvením alebo zlým metabolickým obratom v organizme.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 3.5 kg
Rozmery 45.5 × 35.5 × 12.5 cm
spotreba

30W

barva

čierna, biela

frekvencia

50/60Hz

Napätie

AC-100-240V / 12V DC

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Masážny vankúš”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *